a blog for first time Mac users

Εμφάνιση απαγορευτικού σήματος μετά την ρουτίνα Time Machine restore

September 9th, 2019 0 comments

Σε SSD upgrade και μετά από επακόλουθο restore του συστήματος, μπορεί να προκύψει η οθόνη που υποδεικνύει ότι ο δίσκος εμπεριέχει μεν ένα λειτουργικό σύστημα, που όμως δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το Mac.

Για αντιμετώπιση του θέματος λοιπόν, δείτε το άρθρο.

Related posts·


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *